Woning ontruimen

Sinds gisteren is bij mij een bedrijf bezig met mijn woning te ontruimen. Binnenkort ga ik verhuizen, maar hiervoor zal eerst mijn woning goed ontruimd moeten worden. Mijn woning was echt een grote puinhoop en het was beter voor mij als ik hier niet bij zou zijn. Op deze manier werd het voor het bedrijf een stuk gemakkelijker om de woning te ontruimen.

Ik heb contact gelegd met het bedrijf door een aanbeveling van een goede vriend. Een aantal jaar geleden is zijn huis ook ontruimd en dit heeft voor hem erg goed uitgepakt. Hij vertelde dat het bedrijf luisterde naar zijn mening, toch weken de werknemers niet af van hun doel om de woning te ontruimen en een gezonde leef omgeving te creëren.

Het bedrijf is bij mij thuis al erg opgeschoten, veer troep is weg en veel spullen staan al verpakt en klaar voor de verhuizing. Ik ben tot nu toe al erg tevreden. Het bedrijf helpt ook met het verhuizen van spullen, zelf zit ik er aan te denken om dit bedrijf daar ook voor in te schakelen.

logo (1)

Het bedrijf weet het een en ander af van de spullen die ik heb en zou me dan ook goed kunnen helpen bij de inrichting van mijn nieuwe huis. Als ze klaar zijn met mijn woning te ontruimen, zou ik het fijn vinden als ze me dan ook verder kunnen helpen met mijn verhuizing.

Ook ik ben tevreden met de diensten die tot nu toe al geleverd zijn, de aanbeveling van mijn vriend was het zeker waard. Door de woning te ontruimen ben ik weer een stapje verder in mijn verhuizing.