Plezierig zitten op je eigen bankstel

Vandaag wilde ik je kennis laten maken met de firma Wortman, een die ik zelf ook pas recentelijk ontdekte. Ditmaal bood zusterlief inspiratie, want haar hielp ik met niet alleen de verhuizing naar een nieuw appartement maar ook met de inrichting daarvan. Zo nu en dan kan ik haar nog wel eens op leuke dingen wijzen namelijk – en vaak doet ze daar ook echt iets mee. Dit keer was het omgekeerd en kon zij mij het een en ander over haar nieuwe bankstel vertellen.

Zeer frisse bank

Maar allereerst een foto van haar nieuwe bank, een die, ik moet eerlijk zeggen, mij ook wel aanspreekt – met name vanwege de leuke en zeer frisse kleur ervan.

34

Net zoals dat ze het type en model van de bank zelf heeft kunnen samenstellen geldt dat ook voor de bekleding. De stof is dus geheel haar smaak en inderdaad preciés het soort blauw waarvan ik weet dat ze het mooi vindt. Erg leuk dat je zo’n vrijheid hebt in het kiezen voor en van je eigen bankstel. Tegenwoordig zie je dat niet vaak meer, is het allemaal prefab wat de klok slaat – en onthou die naam Wortman dus maar als je geïnteresseerd bent in meubels die je wél geheel naar eigen smaak en op maat kunt laten samenstellen.

33Nog een foto dan, en hier zie je goed hoe fijn het model van de bank is – precies afgesteld op de maten van haar woonkamer – en bovendien de flexibele armleuning. Het type heet Kyan en valt binnen de overkoepelende lijn van het zogenaamde Sofa Creator, waarmee je met je bank(en) alle kanten op kunt.

24