Antiek uurwerk klokkenmaker

klokkenmaker

klokkenmaker

 

 

 

 

 

Toen ik het huis uitging kreeg ik een prachtige klok van mijn moeder cadeau. Deze klok is echt een familie juweel voor ons. De klok is namelijk van generatie naar generatie overgegaan. Natuurlijk heb ik deze prachtige antieke klok dan ook een moeilijk plekje gegeven binnen in mijn woning. Helaas was de wijzer van de klok stuk gegaan. De oorzaak hiervan was ook een vraag voor mij, maar natuurlijk wilde ik de klok laten maken. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goede klokkenmaker. Ik zelf had geen idee waar ik een goede klokkenmaker kon vinden. Vandaar de keuze om een kijkje te nemen op het internet. Via het internet kwam ik dan ook snel terecht op de website van Antiek uurwerk!

Kwaliteit

Goede service

Eenmaal aangekomen op de website las ik veel interessante informatie. Via de website kreeg ik dan ook de indruk dat dit een bedrijf was gespecialiseerd op het gebied van klokreparatie, renovatie en restauratie. Nadat ik de website goed bekeken had nam ik contact op met dit bedrijf. Ik vertelde wat voor klok ik had en hun nodigde mij uit voor een gesprek, waarin ik mijn klok kon laten zien. Eenmaal aangekomen bij het bedrijf verliep alles zeer soepel. Het gesprek verliep soepel en al gauw kreeg ik te horen wat de restauratie ongeveer ging kosten. Deze kosten waren zeer laag en ik nam het besluit om antiek uurwerk mijn klok te laten restaureren!

Uiteindelijk is de samenwerking met antiek uurwerk een goede gebleken. Simpelweg omdat dit bedrijf kwaliteit geleverd heeft. Mijn klok is nu weer in nieuwstaat en daar ben ik hartstikke blij mee!

Goede service