Zoek je plezier? Ga je eigen schorten bedrukken!

146Een bericht dit keer, waarin ik inzoom op het plezier dat je uit wonen kunt halen, en wel in de keuken. Zelf ben ik een echte kookgek en vind ik het heerlijk uitgebreid aandacht te besteden aan de gerechten die ik op tafel zet. Dat koken met aandacht, met oog voor detail – in smaak en presentatie – is echt belangrijk. Daarom was het extra leuk onlangs bij Max Schorten enkele zeer originele schorten te bedrukken. 

Tal van mogelijkheden voor het bedrukken van een keukenschort

164Samen met zes anderen vorm ik namelijk een kookclubje. Jaren terug ben ik eens in mijn vriendenkring gaan rondvragen wie er interesse had in het vormen van zo’n club en er waren er een paar die er gelijk oren naar hadden of nog wel iemand wisten. Elke maandag bereiden wij nu om de beurt een gerecht voor elkaar en dat is heel leuk, want je hebt gelijk een heel gezellige en goede start van de werkweek. Eens in de anderhalve maand ben ikzelf dus aan de beurt en komen ze hier met z’n allen om mijn keukentafel zitten. Voor de aankomende keer dat het zover is heb ik voor ons allen dus schorten laten bedrukken, bij wijze van ultieme verrassing.

163Eens in de zoveel tijd komt er wel iemand met een leuk idee als dit. Zo hebben we ooit ook van een van de leden een echte Le Creuset ovenschaal mogen ontvangen. Daar maak ik nog steeds dankbaar gebruik van en ik hoop de leden van mijn schort ook! Wil je zelf ook plezierig kokkerellen met een gepersonaliseerd schort voor jou en je kookclubje, of ben je ondernemer en wil je het je relaties cadeau doen? Kijk dan zelf eens op de website van Max Schorten voor alle mogelijkheden die er zijn!