Wat zijn de drie beste zonnepanelen op dit moment?

beste zonnepanelen

Wat zijn de beste zonnepanelen? Dit is een vraag die je jezelf stelt wanneer je van plan bent nieuwe zonnepanelen te plaatsen. De merken LG en SunPower staan al jarenlang bovenaan met de lijst met kwalitatieve zonnepanelen merken. Ze halen een hoog rendement en bieden uitstekende garanties aan. Lees in deze blog meer over de drie beste zonnepanelen op dit moment.

Sunpower

SunPower staat al jarenlang bekend vanwege zijn hoge rendement. SunPower is een vooraanstaand merk in de zonne-energie en staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en efficiëntie. De zonnepanelen van SunPower maken gebruik van geavanceerde monokristallijne en polykristallijne technologieën, waardoor ze een hoge energieopbrengst kunnen genereren uit het beschikbare zonlicht. Dit resulteert in zonnepanelen die niet alleen compacter zijn dan traditionele modellen, maar ook aanzienlijk meer vermogen produceren per vierkante meter. 

Het rendement van de SunPower panelen ligt gemiddeld rond de 22,7%. Met name de Maxeon X series van SunPower zijn populair, deze zijn verkrijgbaar in panelen van 370 Watt. 

beste zonnepanelen

LG

LG zonnepanelen staan voor innovatie en efficiëntie. De zonnepanelen van LG worden gezien als de beste allround zonnepanelen. De panelen van LG hebben een erg hoog rendement en presteren goed onder hete temperaturen. Het beste paneel van LG is de LG NeoN R Ace van 380 Watt. Dit paneel heeft een efficiëntie van wel 22%. De garantie van het paneel is 25 jaar. 

Panasonic

Panasonic zonnepanelen staan bekend om hun hoge rendement, hoge efficiëntie en goede prijs-kwaliteitverhouding. De panelen hebben een rendement van 21,7%. Ook presteren de panelen goed onder warme temperaturen. Een van de beste panelen van Panasonic is de Panasonic Evervolt van 380 Watt per paneel. 

Welk paneel past het best bij mij?

De drie beste zonnepanelen op dit moment zijn de Maxeon X series, de NeoN R Ace en de Panasonic EverVolt. Maar welk paneel moet je kiezen als je zonnepanelen gaat plaatsen? 

Als je gaat voor het paneel met het hoogste rendement dan is de Maxeon X series de beste keus. Dit paneel levert het meest op en levert betrouwbare prestaties. Ben je op zoek naar een paneel die presteert onder hogere temperaturen? Dan is de Panasonic Evervolt een goede keus. Dit paneel presteert uitstekend bij hogere temperaturen. Ben je op zoek naar een paneel die op alles goed presteert? Dan is de LG NeoN R Ace een slimme keus. Dit is het beste all-round paneel. Dit paneel presteert op alle vlakken goed.