Wat kost een verbouwing

Ik heb een aantal jaar geleden mijn dakkapel laten bouwen door Verbouwaanvraag.nl en dit is me toen erg goed bevallen. Het was toen allemaal super goed geregeld en afgewerkt ik geniet er nu nog steeds van. Het team dat toen het dakkapel heeft gebouwd was erg aardig en had ik een goed gevoel bij. Toen was alles tip top en ik ben er van zelfverzekerd dat dit nog zo is. Ik vroeg me eigen af wat kost een verbouwing nou eigenlijk dus ik heb weer contact opgenomen met verbouwaanvraag.nl.

logo-1-300x65

Van te voren nemen alles goed  door van de tijd die het gaat duren, het materiaal waar je het wil hebben tot de kostprijs van de verbouwingen.  Alles word van A tot Z voor je uitgelegd. Dit is erg prettig want dit wekt vertrouwen en zorgt er voor dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Ik heb laatst contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of ze een aannemer langs konden sturen om een kijkje te komen nemen en om een idee te geven van de kosten van de verbouwing. Ook heb ik gevraagd of het mogelijk is dat het zelfde team de verbouwing doet die ook eerder al het kluswerk aan mijn huis hebben gedaan aan mijn huis. Dit omdat ik van deze mensen op aan kan en ik ze door de tijd heen een beetje heb leren kennen. Dit is prettig omdat ze zich dan wat beter in mijn ideeën kunnen verdiepen.

De verbouwing zal binnen nu en een aantal weekjes klaar zijn en ik kan er echt niet op wachten. Voor nu is het even wat rommelig hier en daar en lastig om benden iets te doen aangezien we hier de verbouwing aan het doen zijn. Maar uiteindelijk zal het allemaal belonen