Waar de ideale bedrijfsruimte in Apeldoorn aan moet voldoen

bedrijfsruimte apeldoorn

Als je als bedrijf zijnde op zoek bent naar een nieuwe locatie in Apeldoorn om je bedrijf te vestigen, dan wil je natuurlijk dat deze locatie aan bepaalde eisen voldoet. In dit blog geven we je een overzicht van de belangrijkste aspecten waar de ideale bedrijfsruimte in Apeldoorn aan moet voldoen.

Locatie

De locatie van je bedrijfsruimte is enorm belangrijk. Het moet een goede ligging hebben, zodat je makkelijk bereikbaar bent voor je klanten, leveranciers en je eigen medewerkers. Kies daarom bij voorkeur voor een locatie die dicht bij uitvalswegen, openbaar vervoer en andere belangrijke faciliteiten ligt. In Apeldoorn zijn er bijvoorbeeld veel bedrijfsruimtes gelegen op industrieterrein De Ecofactorij, langs het Apeldoorns Kanaal en in bedrijventerrein Kuipersveld.

Grootte

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van de ideale bedrijfsruimte is de grootte ervan. Het is belangrijk dat de bedrijfsruimte groot genoeg is om aan al je wensen en eisen te voldoen, maar tegelijkertijd niet onnodig groot en duurder is dan vereist. Ga vooraf na hoe groot de ruimte moet zijn en hoeveel medewerkers er werken voordat je een beslissing maakt.

Type bedrijfsruimte

In Apeldoorn kun je kiezen uit verschillende types bedrijfsruimtes. Zo zijn er bijvoorbeeld traditionele kantoorruimtes, kantoren met een industriële look, bedrijfsverzamelgebouwen en multifunctionele bedrijfsruimtes. Hierbij is het belangrijk om voor een type ruimte te kiezen die bij de wensen en eisen van jouw bedrijf past.

Servicekosten

Naast de huurprijs van de bedrijfsruimte betaal je vaak ook servicekosten. Deze kosten worden gemaakt voor onderhoud, schoonmaak en andere services. Het is belangrijk om vooraf te kijken welke services er allemaal inbegrepen zijn en wat de totale kosten zijn. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Veiligheid

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is de veiligheid van de bedrijfsruimte. Zorg ervoor dat er voldoende mogelijkheden zijn om het pand goed te beveiligen. Denk aan goede sloten, camerabewaking en eventueel een alarmsysteem. Daarnaast is het ook belangrijk dat het pand veilig is voor medewerkers en bezoekers. Zijn er bijvoorbeeld nooduitgangen, brandblussers en andere noodvoorzieningen aanwezig?

Bron: https://www.hhmakelaars.nl/