Plezierig kokkerellen met dit soort granieten aanrechtbladen

Als echte levensgenieter vind ik het heerlijk om urenlang in de keuken te staan en de mooiste gerechten te bereiden. Ik vind het fijn hier uitgebreid tijd aan te besteden want ik vind dat er aandacht uit moet gaan naar ons voedsel, dat we bewust moeten koken en eten. Dat doe ik natuurlijk het liefst in een zo fijn mogelijke keuken en op dat gebied heb ik nog wel een tip voor je. De mooiste granieten aanrechtbladen, die je keuken echt een ander aangezicht geven, vind je op de website van Beter Graniet.

Een kleine aanpassing kan een transformatie betekenen

Dat is ook de website waar ik mijn eigen granieten keukenblad heb besteld, hetgeen het bedrijf zeer secuur uitwerkte, van het beste graniet. Ik heb een foto gemaakt van een gedeelte van mijn keuken, waarop je goed kunt zien wat nou daadwerkelijk de toevoeging is van dit soort granieten aanrechtbladen. 

4

Zie je hoe strak en tegelijkertijd weelderig het is? Ik vind het geenszins contrasteren met de landelijke uitstraling die ik in mijn huis nastreef. Het graniet matcht zelfs perfect met het kunststof van de kast onder het keukenblad, met de lemen bemuring en bovendien met de houten omlijsting van de keuken. Kijk ook eens hoe ingenieus de kookplaten en de gootsteen wegvallen in het graniet, het is allemaal perfect op maat uitgevoerd door deze partij.

18 19Graniet komt er in allerlei soorten en maten en daar wilde ik je even op wijzen. Hiernaast twee willekeurige voorbeelden van de keuze die je hebt in graniet, want het heeft vele verschillende uitingsvormen. Daarmee is het in ieder huis en in elke sfeer toepasbaar.