Op maat gemaakte Cinewall in je woonkamer

Ben jij voornemens om een prachtige op maat gemaakte Cinewall in je woonkamer te laten plaatsen? Dan is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Ondanks het feit dat het natuurlijk een geweldige toevoeging is aan je interieur, is en blijft het natuurlijk wel maatwerk. Juist dit maakt het voor veel mensen een enorme uitdaging om uiteindelijk te kunnen bepalen hoe ze de exacte indeling willen hebt. Toch hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn als dat je op voorhand zou denken. Speciaal daarom hebben we een aantal tips voor je, waarbij het uitzoeken van een uiteindelijke cinewall geen enkel probleem meer is. Dus sta jij op het punt er één aan te schaffen, dan is het handig om deze tips even goed in je op te nemen.

Weet wat je te besteden hebt

Een op maat gemaakte Cinewall in je woonkamer kost natuurlijk geld. Ondanks het feit dat er voor ieder budget een cinewall te maken is, is het wel handig dit van te voren te weten. Het is natuurlijk niet handig dat je allerlei wensen hebt, maar uiteindelijk blijkt dat deze allemaal niet kunnen doorgaan omdat je niet voldoende budget hebt. Zorg er dus voor dat je of goed spaart of bepaalde wensen laat varen, want alleen dan is het mogelijk om tot een geschikte ‘wall’ te komen.

Bepaal de juiste indeling

Het indelen van een cinewall is een belangrijk punt. Omdat het volledig maatwerk is, bepaal je dus helemaal zelf waar de uitsparing voor onder andere de televisie komt. Daarnaast is het ook van belang om te bepalen of je eventueel nog extra opbergruimte wilt toevoegen en of er ook open vakken in de kast moeten komen waar je eventueel wat aankleding in kunt zetten. Een leuke kandelaar of een prachtig ornament bijvoorbeeld. Zo maak je er echt je volledig eigen muur van, waardoor het direct geïntegreerd wordt in de rest van je woonkamer. Niet voor niets is daarom dus ook altijd het advies om persoonlijke spullen aan je interieur toe te voegen, zodat het direct een stuk sfeervoller wordt in huis.

De positie van de cinewall

De cinewall zal de volledige breedte van de muur bedekken. Denk er daarom dus ook vast goed over na aan welke muur je dit graag zou willen hebben. Stel je hebt twee opties, dan is het raadzaam om te kiezen voor de kleinste muur. Omdat de cinewall voor je eigen muur wordt geplaatst, dien je toch een paar centimeter van je woonkamer af te staan. Echter krijg je hier natuurlijk wel iets ontzettends moois voor terug. Je kunt het daarom dus ook maar beter voor lief nemen. Niet alleen heeft je interieur een compleet andere look en feel, maar zijn door deze extra wand ook de kabels die in het zich lagen voorgoed verleden tijd.