Nieuw interieur? Traprenovatie

Wordt het tijd voor een traprenovatie? Wilt u niet teveel betalen en profiteren van een kwalitatieve traprenovatie? In dat geval bent u bij Toptrap Traprenovatie aan het juiste adres. Dit bedrijf zorgt voor een vakkundige renovatie van uw trap, zonder dat u daar de hoofdprijs voor moet betalen. Als u uw trap wilt laten renoveren kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor PVC bijvoorbeeld. Verder is het mogelijk om te kiezen voor laminaat, massief hout, Linoleum combi en Kurk combi. De mogelijkheden zijn dus enorm!

tra

Alle soorten trappen

Zowel dichte als open trappen kunnen worden gerenoveerd. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw open trap dicht te laten maken? Naast de traprenovatie kunt u ook kiezen voor optionele zaken. Hierbij kunt u denken aan het restylen van de overloop bijvoorbeeld. Toptrap kan de overloop volledig afstemmen op uw nieuw gerenoveerde trap. Zo creëert u mooi effect waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Snelle en schone traprenovatie

De traprenovatie die wordt uitgevoerd verloopt snel en soepel. Er komt namelijk geen breekwerk of hakwerk aan te pas. De vloeren, wanden en het behang worden niet vies. De gehele traprenovatie verloopt dus volledig vlekkeloos! Nadat de renovatie is afgerond lijkt het net alsof u een nieuwe trap heeft. Familie of vrienden die bij u op bezoek komen zullen verstelt staan van het resultaat. Uiteraard zorgt Toptrap ervoor dat de trap een geluiddempende werking krijgt en dat u makkelijk zelf onderhoud kunt uitvoeren. Als u vragen heeft over het onderhoud kunt u die uiteraard stellen. De gehele traprenovatie neemt in de meeste gevallen maximaal 2 dagen in beslag. U hoeft dus niet lang te wachten op uw nieuwe trap!