Ik was direct enthousiast over dit mooie en handige schaduwdoek

Mijn eerste blog gaat over Hoover Concepts, met name over een schaduwdoek voor ons terras. Dit adres heb ik gekregen van goede kennissen van ons waar wij kort geleden op visite zijn geweest. Wat mij opviel is dat zij ondanks dit weer nog altijd een scherm boven het terras hing. Mijn vraag was natuurlijk waarom? Ik werd uitgenodigd om mee naar buiten te komen en hier kreeg ik de uitleg over het stevige materiaal dat het doek heeft en dus ook tegen elke weersomstandigheden kan. Direct begon ik het voor mij te zien in onze eigen tuin. En dat is realiteit geworden!

Het is een aanvulling voor onze tuin

Bij thuis komst ben ik op de site van Hoover Concepts gaan kijken en heb ik mij verder laten inspireren, hier kwam alles terug wat mijn goede kennis mij al had verteld. Ik heb besloten een afspraak te maken om mij eens (bij mij thuis) goed te laten informeren. Dit is gelukt en het eindresultaat is erg mooi geworden. Mijn vriendin vind het ook erg gezellig staan en wij kunnen nu eigenlijk al niet meer wachten op het voorjaar. Niet pal meer in de zon, en in de avond een beetje beschut. Het aanschaffen van een schaduwdoek brengt veel voordeel met zich mee, het staat mooi, het is erg functioneel, geen ergernis met op- en afbreken, en bestand tegen weer en wind. Deze goede tip mag dan ook absoluut niet ontbreken op deze site, hopelijk kan ik jou op hetzelfde leuke idee brengen als wat wij nu boven ons terras hebben.