Buitenverlichting voor een leuke sfeer!

Welkom weer bij een nieuw stukje, vandaag heb ik weer wat interessants voor jullie het gaat namelijk over Buitenverlichting. Ik ben een tijdje geleden verhuist naar mijn nieuwe huisje, ik ben er tot nu toe heel erg trots op mijn plekje. Ik ben een redelijke tijd bezig geweest met het inrichten van mijn huisje zo heb ik gister nog nieuwe banken gekocht. Het kost best veel tijd en moeite om je huis zo goed mogelijk in te delen in je eigen smaak. Omdat je zo allemaal dingen moet afstemmen zodat mensen ook kunnen zien dat het echt jou eigen huisje is.

Hoe heb ik nou de tuin aangepakt!

Ik heb de tuin stap voor stap aangepakt zo ben ik eerst begonnen met een tekening te maken voor wat ik waar wil hebben staan. Dan word het tijd om de tuin mannen te laten komen die kunnen dan mijn tekening van de tuin ook echt waar te maken. Na dat ze dit gedaan hadden was het tijd voor mij om de tuin ook daadwerkelijk in te richten. Ik heb heel lang gezocht naar verschillende voorwerpen, dit is ook wel redelijk gelukt alleen toen ik op zoek moest naar verlichting werd het moeilijk. Ik heb namelijk een leuke vijver achter in mijn tuin en dan is het wel extra leuk als je die in het donker natuurlijk ook kan zien. maar met de goede Buitenverlichting is dit gelukt en kan ik nu in de avond naar mijn stralende tuin kijken!