Een mooie tuinpomp gekocht

Afgelopen week had ik aardig wat werk te doen in de tuin. Voor een aantal dingen had ik een tuinpomp nodig. Ik wilde namelijk mijn vijver leegpompen. Ik heb er simpelweg geen plezier meer aan en het bijhouden van mijn vijver kost alleen maar tijd. Met een pomp kan ik als het goed is het water er makkelijk uithalen. Nou weet ik dat mijn neef veel in de tuin werkt en veel weet over dit soort dingen. Ik vroeg aan hem of hij wist waar ik het beste zo’n pomp kan kopen. Gelukkig wist hij dat wel. Hij gaf mij het webadres van een internetwinkel waar hij regelmatig tuinspullen aanschaft.

Erg blij met mijn goedwerkende pomp

De naam is tuinberegening.nl. Hier zijn dus niet alleen tuinpompen maar ook dingen als tuinslangen en sproeiers. Er zijn veel soorten tuinpompen en ik heb een goede keuze kunnen maken. Bij een bestelling boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis, dus dat is mooi meegenomen. Na een paar dagen wachten kreeg ik mijn pakketje al binnen. Diezelfde middag was het mooi weer en ik kon meteen aan de gang met mijn vijver. Het verliep heel soepeltjes en de vijver was zo leeg. Met het water kon ik mooi mijn gras en mijn planten besproeien. Alles verliep dus makkelijk en de service was fantastisch. Heb jij misschien ook een tuinpomp of andere tuinspullen nodig? Dan is tuinberegening.nl de plek waar je langs moet gaan.