De kers op de taart van je verbouwing 

De kans is groot dat je zelf, vroeger bij je ouders een verbouwing hebt meegemaakt. Zo niet, heb je je huis zelf vast wel eens verbouwd of ken je mensen die hun huis verbouwd hebben. Als dat het geval is, dan weet je dat er bij zo’n verbouwing veel komt kijken. Er moet gemeten, gesloopt en gebouwd worden. Een gipsplaat eruit, een muurtje erbij, nieuwe tegeltjes, en een andere wasbak; er is genoeg te doen. Een verbouwing is tevens een mooie aanleiding om net even een extraatje toe te voegen waar je misschien van tevoren niet aan gedacht had. Je bent immers toch aan het werk, nietwaar? Een voorbeeld van een extraatje is INTOLED veranda verlichting.

Maak het buiten ook gezellig

Veranda verlichting is een leuke, extra toevoeging aan je tuin. En als je toch de boel aan het verbouwen bent, waarom niet zo’n nieuw element toevoegen? Immers, als er muren gesloopt worden en nieuwe tegels gezet, dan is het een kleine moeite om een finishing touch toe te voegen. Maar wat is dan de meerwaarde van die veranda verlichting? Nou, het kan ervoor zorgen dat de avondjes die je met vrienden of familie beleeft op de veranda net even wat sfeervoller worden. Met de juiste lichttint en warmte die je zelf kunt instellen kun je je creativiteit de vrije loop laten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je kunt je voorstellen dat er ontzettend veel manieren zijn om verlichting te gebruiken. Je kunt licht in verschillende graden dimmen, je kan spelen met de positie van de lamp, je kan verschillende kleurtjes gebruiken en je kan experimenteren met verschillende maten. Dan noem ik nog niet eens de legio accessoires die je aan kan schaffen in combinatie met verlichting. Denk aan een lampenkap of extra versieringen bijvoorbeeld. Bij elke situatie past een andere setting qua verlichting. Probeer met vorig genoemde elementen eens wat uit!