Bij Holland Warmte ketel huren

Seniorenhulp

Ik heb een nieuw huis gekocht. Of je het huis kan noemen weet ik niet want het is gewoon een klein studentenkamertje, maar genoeg voor mij alleen. Nu wil ik wel lekker warm zitten, dus ben ik gaan kijken waar ik een CV ketel kan krijgen. Ik ben bij Holland Warmte terecht gekomen en zag daar dat ik voor een goede prijs een ketel kon huren. Holland Warmte gaf me echt kriebels want ik zat er al mee dat ik in de kou moest gaan zitten.

Seniorenhulp

CV ketel

Omdat het voor mij een te dure aanschaf was om een ketel te kopen, besloot ik deze eerst even te huren zodat ik in de tussentijd kon sparen om er één aan te schaffen. De prijs voor huur was bij dit bedrijf perfect, aldus mijn ouders. Ik heb hun advies opgevolgd en heb dit ook uitgevoerd. Ik heb op de website van dit bedrijf gekeken naar de beste huuroptie, deze die mij het beste leek was wel wat duurder maar ik had er meer profijt van. Zo heb ik er totaal geen verstand van en wilde ik hulp zodra er iets mis ging, ook zat de voorrijkosten bij de prijs inbegrepen.

Werkgebied-met-Hengelo-aangepast

Mijn mening

Ik ben zeer tevreden over hoe de ketel er nu bij hangt, hij werkt perfect en doet gewoon wat hij moet doen. Dit allemaal voor een redelijke lage prijs, ik ben echt heel blij dat dit mogelijk is. Voor de mensen zoals ik die wel een huis kunnen kopen maar niet zoveel overhouden om alles nieuw in kunnen kopen bestaat huren. Dit bedrijf heeft me echt gered van de kou.