Warme herfstkleuren in je interieur

Hooked On Walls behang

Een typisch herfstinterieur kenmerkt zich door vooral veel warme kleuren. Van bruin tot rood en van geel tot oranje: het kan allemaal!

Echte sfeermakers

Herfstkleuren zijn echte sfeermakers. Je kunt ze op allerlei manieren laten zien in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor fluffy kussens, behaaglijke dekentjes, een mooi schapenvachtje en kaarsen in typische herfstkleuren. Het gure weer is buiten, de sfeer en warmte van de herfst zijn binnen! Ook een vloerkleed in een herfsttint misstaat nooit. En het fijne is dat je accessoires in herfstkleuren gemakkelijk kunt verwisselen als er een seizoen in aantocht is dat net even vraagt om andere kleuren in je interieur.

Hooked On Walls behang

Herfst staat voor hout

Houttinten doen het goed in je interieur in de herfst. Houten elementen zijn namelijk onvoorwaardelijk verbonden aan het najaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een houten decoratieladdertje waarop je allerlei accessoires in herfstkleuren kunt zetten. Of wat dacht je van houten krukjes en tafeltjes? Ook leuk om decoratie op te zetten. Hiermee haal je de natuur in huis!

De natuur je huis in halen

Daarover gesproken: er is niets leukers dan buiten rondstruinen op zoek naar decoratie voor in je huis. Zoals mooie bladeren in herfstkleuren, of bepaalde takken. Leg of zet de blaadjes en takken in een vaas en voilà: de herfst komt je tegemoet in je eigen huis!

Een behang in herfstkleuren

Wil je wat meer uitpakken in de herfst, dan kun je er voor kiezen om op je muur een behang in herfstkleuren te doen. Ga bijvoorbeeld voor Hooked On Walls behang, dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens van goede kwaliteit is. Er is keuze uit allerlei trendy kleuren Hooked On Walls behang, zodat er voor iedere smaak en voor iedere ruimte wel wat bij zit. Zo maak je van je interieur echt iets bijzonders, met herfstkleuren die voor sfeer zorgen.