Verhuizen binnen Nederland?

De huizenmarkt is tegenwoordig erg overhit en zelfs de coronacrisis heeft dit niet kunnen dimmen. Starters die hun eerste huis of appartement willen kopen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht komen van een koude kermis terug. Het is immers onbetaalbaar gewonnen als je niet veel kunt overbieden. Een oplossing is om naar het platteland – of minder drukke gebieden – te verhuizen, bijvoorbeeld richting het oosten. Veel dorpen of kleinere steden liggen alsnog dichtbij de stad, maar ook vlakbij natuur. Win-win dus! Wil je weten welke gebieden nou het beste zijn? Lees dan gauw verder!

Groningen

Weidse natuur, rustige omgeving en veel kleine oude dorpjes: Groningen. Hier bevindt zich ook de goedkoopste gemeente om te wonen, namelijk Delfzijl. Je woont hier langs de Noordzeekust en ook vlakbij verschillende plaatsen in Duitsland. Ook de studentenstad Groningen is vlakbij. Let wel: Groningen staat alsnog in de top 10 als het gaat om dure koopwoningen. Maar aangezien het niet ver rijden is, kan je regelmatig bezoekjes brengen aan deze levendige stad!

Regio Den Haag

Rondom Den Haag en Leiden is de gemeente Zoeterwoude het goedkoopst. De huizenprijzen zijn hier flink gedaald. Ook in deze omgeving is het ideaal wonen: vlakbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Leiden, maar ook dichtbij het strand en het bos. Dit verhuisbedrijf in Den Haag kan jou helpen met een soepele verhuizing!

Limburg

Natuurlijk mag deze zuidelijke provincie niet ontbreken op het lijstje. Ook al zijn steden als Maastricht en Roermond niet goedkoop, in de vele dorpjes in de glooiende natuur zijn wel aanzienlijk goedkoper. Waar je ook woont in Limburg, er is altijd een grotere plaats dichtbij, net zoals de bekende heuvels. Een erg afwisselende omgeving dus!

Heb je nog een betrouwbare verhuizer nodig? Kijk eens op www.vanderveldeverhuizingen.nl voor meer informatie over hun diensten en services.