Verbouwing op de bovenverdieping

Op onze bovenverdieping werd het tijd voor een grote verbouwing. Op verschillende kamers werden grote aanpassingen gedaan en werden er zelfs complete kamers verbouwd. Zo ook op de badkamer. De badkamer die we voorheen hadden was inmiddels zo oud dat deze echt aan vervanging toe was. Eerder moesten we al verschillende onderdelen in de badkamer vervangen omdat deze simpelweg zo versleten was dat het niet meer op de juiste manier gebruikt kon worden. Dit beeld van defecte en oude onderdelen in een kamer past totaal niet in onze toch erg moderne woning. Want naast dat we nu bezig gaan met een verbouwing op de bovenverdieping is de laatst jaren al genoeg op de benedenverdieping verbouwd. Hier zie je een hele moderne woning wat je dus eigenlijk helemaal niet terugziet op de bovenverdieping. Ook dit is een reden om een groot deel te gaan verbouwen.

De nieuwe badkamer

Eindelijk werd het tijd voor de nieuwe badkamer. Hiervoor gingen we eerst op zoek naar het juiste bedrijf dat ons hierin kon helpen. Hierbij kwamen we als snel uit bij de badkamerwinkel in Enschede. Samen met Gevelaar hebben we een aantal stappen doorlopen die uiteindelijk uitkwam bij een zeer mooie badkamer. De eerste stap die we zetten voor de nieuwe badkamer was het opgeven van onze wensen en ideeën. Vervolgens werd bij de volgende stap gekeken naar de plattegrond met afmetingen en ruimte. Daarna gingen we kijken naar de wensen en ideeën in de badkamer. Waarop we vervolgens de echte badkamer gingen samenstellen. Na het samenstellen gingen we kijken naar prijzen en het budget en daarvoor wanneer nodig mogelijke oplossingen. Na al deze stappen zal bij ons de badkamer gerealiseerd worden. 

Nieuwe vloer laten plaatsen

Op de bovenverdieping werd het ook tijd voor een nieuwe vloer. Voor deze werd geplaatst hadden we op verschillende kamers ook verschillende vloeren. Dit willen we dit keer niet doen. Het is de bedoeling dat overal dezelfde vloer komt te liggen. Hiervoor gingen we op zoek naar de beste vloerbedekking in Enschede. Uiteindelijk heeft Krabbe Stofferig ons geholpen aan een hele mooi laminaat vloer. Deze past perfect bij onze woning en is erg snel en vakkundig gezet.