Tips bij het stijlen van een industriële eettafel

eettafel industrieel

Je hebt een eettafel industrieel al een tijdje thuis. Deze eettafel heeft verscheidende functies het wordt niet alleen gebruikt om samen met de familie erop te eten. Er wordt ook huiswerk en kantoorwerk erop gedaan. De afgelopen tijd merk je dat jouw eettafel iets mist. Hoe mooi de eettafel ook is met zijn industriële stijl, heeft het weinig leven. Je wilt graag iets eraan doen, maar je weet nog steeds niet wat je moet doen. Als je dit artikel verder leest, kom je een aantal tips tegen voor het stijlen van jouw industriële eettafel. Zonder dat je het weet, zit je zo meteen achter een levendig en stijlvolle industriële tafel.

eettafel industrieel

Stoelen en tafel decors die jouw eettafel complimenteren

Wij gaan vanuit dat je een industriële eettafel hebt van goed kwaliteit die je jarenlang kunt gebruiken. Nu is de vraag of je stoelen hebt die de rauwe en esthetiek van de eettafel versterkt. Een goede keuze voor industriële eettafels zijn leer stoelen. Leer stoelen met metalen poten zorgen ervoor dat een eettafel industrieel heel anders en stijlvol eruitziet. Een combinatie van metalen en houten poten is ook een heel makkelijk manier om de stijl van de eettafel te versterken. Als je huiselijke gevoel aan de eettafel wilt geven, kan je een simpele linnen tafelloper of tafelblad erop plaatsen. Op de tafelblad plaats je een simpele glazen vaas met frisse bloemen die bij jouw kleurschema passen. Daarnaast is het goed om gebruik te maken van stoffen zoals hennep of katoen, omdat deze de metalen poten en andere harde elementen in evenwicht brengen. Een contrast van texturen kan ook de look van de eettafel afmaken. Dit kan je doen door alleen een glazen vaas of betonnen pot bovenop de tafel te plaatsen.

Een opvallende verlichtingsfunctie

Doe een opvallende verlichting boven jouw industriële eettafel om extra stijl aan de eettafel en eetkamer toe te voegen. Daarnaast zorgt het ervoor dat de eettafel alle aandacht krijgt en het creëert een sfeervolle zone voor de hele familie. Bij het kopen van opvallende hanglampen, kies een hanglamp schaal of blootgestelde lampen die bij de industriële stijl passen.