Succes met een aankoopmakelaar

Een woning kopen doet u niet zomaar even. Er komt een hoop kijken bij de aankoop van een woning. U kunt ervoor kiezen om een woning aan te kopen, zonder hulp van buitenaf. Dit brengt wel een aantal risico’s met zich mee. Vooral als u weinig ervaring heeft op het gebied van een woning aankopen kan er veel mis gaan. Bent u bekend met de risico’s en valkuilen? De bouwkundige staat van een woning bijvoorbeeld is enorm belangrijk. Verder kan het misgaan op het gebied van overdrachtsvoorwaarden, contractuele verslaglegging en kadastrale bepalingen.

Hulp van een aankoopmakelaar

divider

Als u geen risico wilt nemen kunt u de hulp inschakelen van een aankoopmakelaar. Zo’n makelaar weet precies waar op gelet moet worden en welke valkuilen er zijn. De aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het hele proces. Het begint al bij de bezichtiging van de woning. Ziet de woning er goed uit en is de vraagprijs marktconform? De aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtigingen en zorgt voortdurend voor begeleiding. Ook de prijsonderhandelingen worden door de aankoopmakelaar gevoerd.

Het beste advies voor een scherpe prijs

Een aankoopmakelaar is volledig onafhankelijk. Dit zorgt voor een goed advies, zonder dat u daar torenhoge kosten voor moet betalen. Hoe hoog de kosten zijn kunt u ontdekken door een adviesgesprek te voeren. Neem contact op met de aankoopmakelaar door online het contactformulier in te vullen. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Tijdens het eerste gesprek wordt er besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. De aankoopmakelaar kan vervolgens aangeven wat er mogelijk is. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, u zit dus niet vast aan een abonnement of traject. Daarnaast is het eerste gesprek volledig kosteloos. Wij hopen dat u een mooie woning kunt vinden die voldoet aan uw wensen en eisen. Alvast succes toegewenst met het aankooptraject en veel woonplezier!