Probeer ook eens plak het zelf raamstickers

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Wanneer jullie vaker op mijn blogpagina zijn geweest, weten jullie dat ik in het verleden interieur en architectuur gestudeerd heb. Vandaar dat ik sommige artikelen vanuit die ervaring schrijf. Ook geef ik van tijd tot tijd een tip mee in de hoop dat jullie hier je voordeel mee doen. Natuurlijk heb ik er vandaag ook weer eentje.

gevelbelettering-jaren-90-2-200x150Ik verkeer momenteel in een levensfase waar veel van mijn vrienden op zichzelf gaan wonen of met hun vriendin of vriend. Zij zijn mij dan ook vaak dankbaar dat ik deze studie ben gaan volgen. Ik kan ze op allerlei gebieden advies geven en hun verhalen deel ik dan ook met jullie. Hebben jullie er al eens over nagedacht om op een originele wijze je huisnummer te laten zien. De meeste mensen hebben een metalen huisnummer, op zich niks mis mee. Maar je kunt het ook mooi laten bedrukken. En niet alleen huisnummers, ook plak het zelf raamstickers. Wil je dit ook nog eens voor een gunstige prijs doen? Bezoek plakhetzelf.nl dan maar eens, deze site is een echte aanrader!

Hoe kun je het beste raamfolie opmeten?

muursticker_slaapkamer_groot_textiel-200x150Wanneer je dit op een raam laat plakken, moet je dan doen met raamfolie, ook wel glasfolie genoemd. Ikzelf heb hier al meerdere plak het zelf raamstickers besteld en dit was steeds zeer goed bevallen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de raamfolie op een juiste wijze opmeet. Dit doe je door zowel van de hoogte als breedte één centimeter af te trekken. Zo kun je de sticker netjes op je raam plakken. Het werkt heel simpel en is niet duur.