Plezierig ontspannen op loungebanken

Met het kersverse terras dat ik eigenhandig gelegd heb, mag het de lezer niet verbazen dat ik direct ook op zoek ging naar loungebanken voor in de tuin. Helemaal geïnspireerd door deze nieuwe setting in de tuin zag ik direct allerlei soorten banken voor me die het goed zouden doen op mijn nieuwe terras. Echter, het duurde nog wel een tijdje eer ik een website tegenkwam met daarop een smaak als de mijne verbeeld. 

Uitgebreid loungen en zonnen in je eigen achtertuin

In het merk Dutch Riviera vond ik dit echter wel en ik ben zeer te spreken over het soort loungebanken dat zij aanbieden. Ik zal er enkele aan je laten zien, die mij het meeste opvielen en die ikzelf ook in overweging neem. Toegegeven, het is niet het allergoedkoopste adres voor tuinbanken, maar je betaalt hier wel voor echte kwaliteit. Duurzaamheid is voor mij een belangrijke karakteristiek, daar let ik echt op. Kun je lang mee met dit soort banken, dan is voor mij van groot belang. Dat is ook waarom ik onderstaande afbeelding als eerste met je wil bespreken. Bescherm je banken namelijk goed! Mocht je overwegen er een te kopen, dan is het een aanschaf om zuinig op te zijn. Natuurlijk is dit soort banken bestendig tegen de weersinvloeden maar waarom het lot tarten als je ze ook gewoon goed kunt beschermen tegen moeder natuur? Daarom is het aanbevelenswaardig om goede beschermhoezen voor de set van je keuze aan te schaffen. Daarmee komen ze de winter gegarandeerd door.

lb42

De stijl van mijn keuze is te vatten in de volgende twee foto’s. Beide loungebanken hebben een andere samenstelling, in het eerste bijvoorbeeld, zoals hieronder te zien, is misschien nog wel wat duidelijker een traditionele bank te herkennen. Het ene gedeelte is overigens anders dan het andere, want deze set bestaat uit in feite enkele losse delen, zoals de sofa en de hocker.

lb46

Onderstaande bank is waar ik helemaal gek van ben! Het heeft de ideale grootte om er aan beide uitgebreid op te liggen en te zonnen en heeft een heel klassieke uitstraling. Ideaal voor het loungen! Ik vind ‘m werkelijk zeer stijlvol en heb inmiddels een offerte opgevraagd bij Dutch Riviera.

lb22