Jouw dakbedekking tijdig vervangen

dakbedekking

Woonachtig in het mooie Arnhem en je wenst graag te zien dat jouw dakbedekking wordt vervangen?  Dan raad ik je aan om eens bij Klusbedrijf Kabalt te kijken! Zij beschikken over het juiste materiaal om jouw dak weer als nieuw eruit te laten zien. De kennis en ervaring welke zij hebben is perfect!

dakbedekking

Onze dak

Ook wij hadden geregeld last van een lekkage op zolder. In het begin wisten wij niet goed waar wij moesten zoeken. Echter is het na verloop van tijd wel degelijk duidelijk waar de lekkage zat. Hier zaten bruine vieze plekken welke wij graag eerder hadden willen zien. Uiteindelijk zijn wij direct opzoek gegaan naar een bedrijf die ons van de lekkage af kon helpen. Het eerste waar wij aan dachten wat het zoeken op internet. Wat dat betreft kan je alles vinden online, zo ook een dakdekker dachten wij.

dakbedekking

Direct gedaan

Zo zijn wij terecht gekomen bij Klusbedrijf Kabalt en hebben hier vervolgens een afspraak gemaakt. Wanneer zij bij je thuiskomen en de lekkage bekijken is het maken van een offerte overzichtelijker. De kosten wat hierin wordt vermeld zijn dan ook de enige kosten welke verrekend wordt. Bij ons viel de kosten voor het vervangen van de dakbedekking erg mee. Uiteindelijk hebben we er ook voor gekozen om een afspraak te maken met Klusbedrijf Kabalt zodat zij eindelijk de lekkage gaan verhelpen.