Hoe kies je het perfecte wastafelkraantje?

wastafelkraantje

Elke keer weer zien we meer dessins, kleuren, materialen, texturen voor een wastafelkraantje. De kraan is een sleutelstuk in de badkamer, hij geeft een onderscheidende toets aan elke badkamer. En naast de esthetiek van het wastafelkraantje moet u ook kijken naar de functionaliteit hiervan. We zullen het u vertellen. Hier zijn de 5 basisregels om het goed te doen en een unieke en gepersonaliseerde ruimte te creëren.

Ken de druk van het water

Voordat u met de installatie begint, moet u controleren en controleren of de waterdruk voldoende is voor het gebruik. Zowel die van de douches als die van de gootstenen om de perfecte variant te kiezen. Houd er rekening mee dat een variant die in de muur is ingebed, meer druk nodig heeft dan een variant die rechtstreeks in het sanitair is geïnstalleerd.

wastafelkraantje

Beschikbare ruimte

Meet hiervoor zorgvuldig de ruimte die we hebben om de kraan te installeren: verzonken of in het toilet zelf. Weet wat de waterinlaten zijn, afhankelijk van of het een eenhendel- of een tweegreepskraan is.

Kies de stijl die bij u past

Het gaat erom dat u een lijn kiest waarmee u zich geïdentificeerd voelt, zodat de hele ruimte op elkaar is afgestemd. Laat u verleiden door de laatste trends en essences. De stijl van de variant die u kiest, kan opvallend genoeg zijn om indruk te maken op uw bezoekers. Als u ze echter echt wilt verbazen, moet u innovatieve technologie overwegen die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitairarmaturen vertegenwoordigt.

Bewegingssensoren: met bewegingssensoren hoeven uw gasten niet aan een waterpunt te trekken of eraan te draaien. Ze kunnen gewoon met hun hand naar de sensor zwaaien en krijgen een aangenaam stroompje water.

Laminair: Laminaire spoelbakken leveren ook zachter water, wat uitstekend nieuws is voor gebruikers met een gevoelige huid. Deze gootstenen zijn voorzien van beluchters om de stroming van het water te verzachten en spatten te voorkomen.

Sanitizer: u kunt zelfs een automatische dispenser voor handdesinfectie toevoegen voor een extra beschermingslaag tegen ziektekiemen.

Kies ook de beste afwerking voor het waterkraantje

Vergeet een goede afwerking niet. Het vergemakkelijkt het schoonmaken na dagelijks gebruik en het schoonmaken met respect voor het materiaal vanaf de eerste dag. Nu kent u alle mogelijkheden die de huidige technologie u biedt en de tips waar u rekening mee moet houden voordat u de perfecte kraan kiest.