Altijd al een finse sauna willen hebben

finse saunaSinds een paar maanden woon ik op mezelf en dat bevalt heel goed. In de tijd dat ik bij mijn moeder woonde hadden we een finse sauna. Ik maakte daar wekelijks gebruik van. Voornamelijk als ik stress had of als ik spierpijn had. Ik wilde er daarom ook graag een kopen, alleen wist ik niet zo goed waar. Ik had toen aan mijn ouders gevraagd waar zij hun finse sauna hadden gekocht. Er werd mij toen verteld dat ze hem bij Bodyfit hadden gekocht. Ik heb toen contact met hun opgenomen en direct een afspraak gemaakt. Ik kon de volgende dag al langs komen om alles te bespreken.

Zeer tevreden. Zwembad-overkappingen

Tijdens onze afspraak bespraken we een aantal dingen. Mijn wensen, de kosten en de maten. Je kon merken dat het bedrijf veel ervaring had. Ze gaven tips/advies waar nodig, zodat ik mijn droomsauna zou krijgen. Wat betreft de kosten waren ze erg voordelig. Er werd toen gezegd dat ik 3 weken moest wachten op mijn sauna. Die belofte zijn ze ook nagekomen. Met 3 weken kwam ze langs en hebben ze alles voor mij geïnstalleerd. Ze gingen erg professioneel te werk. Ik ben daarom ook meer dan tevreden. De sauna beschikt over uitstekende kwaliteiten! Echt een aanrader.