Aanrader: Bouw-handel

Bouw-handel

Bouw-handelEen lange tijd heb ik gespaard. Ik heb gespaard om een uitbouw te kunnen realiseren. In deze uitbouw wilde ik een prachtige open haard gaan plaatsen. Maar helaas was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Een open haard en een rookkanaal moeten namelijk aan de brandveiligheidswetten voldoen. Zodoende ging ik opzoek naar een bedrijf die voor mij een goed rookkanaal kon gaan plaatsen, die voldeed aan de brandveiligheidswetten. De oplossing vond ik op de website van Bouw-handelBouw-handel gaf mij namelijk de mogelijkheid om een isoduct rookkanaal te laten plaatsen. Natuurlijk was het een hele investering, maar ik had gespaard en ik kon het betalen. Vandaar dat ik de keuze maakte om een isoduct rookkanaal te laten plaatsen!

Isoduct

Eindelijk een prachtige open haard!

Dankzij een isoduct rookkanaal heb ik voor een relatief goedkope prijs een open haard kunnen plaatsen. Eindelijk heb ik een uitbouw waar ik lekker kan relaxen, met een heerlijke warme open haard. Nu mijn verbouwing klaar is was het de investering meer dan waard. Ik heb in mijn huis nu een plekje waar ik heerlijk tot rust kan komen. Dagelijks maak ik dan ook gebruik van mijn plekje. Sinds de uitbouw klaar is merk ik hoe belangrijk het is voor mezelf, om soms even lekker alleen te zijn. Het geeft mij rust in mijn hoofd waardoor ik zelf nu beter in mijn vel zit!